Masterclass

INSPIREREND VERTELLEN MET IMPACT

Voor leidinggevenden en ondernemers

Met plezier en vertrouwen de vloer op !

“De komende tien jaar zal jouw vermogen om op een overtuigende manier je verhaal te brengen doorslaggevend zijn. Het zal je belangrijkste vaardigheid zijn om je te helpen je dromen te verwezenlijken.” Carmine Gallo

Met mijn Presence Performance & Storytelling methode vind jij je eigen verhaal, leer je dit vol overtuiging te brengen, op een manier die jouw verhaal krachtiger maakt.
Ik help je uit jouw levenservaringen inspirerende verhalen te maken die echt tot de verbeelding spreken. Dit is een creatieve en inspirerende ontdekkingsreis. Daarna begeleid ik je om dit verhaal op een authentieke manier te brengen. Zo leer je hoe je toehoorders met vanzelfsprekende kracht kunt inspireren, beïnvloeden en tot actie bewegen.

Ontdek jouw verhaal, jouw kracht en jouw eigenheid met Verhaal van de Zaak
Het is mijn missie jouw leiderschap- en ondernemerskwaliteiten onder de aandacht te brengen door jou doelgericht, effectief en enthousiast jouw authentieke verhaal te laten vertellen.

Herken je dit?

  • op een  netwerkborrel sta je opeens met je mond vol tanden
  • je bent nerveus als je voor een groep een verhaal moet houden
  • je hebt met ziel en zaligheid aan je plannen gewerkt maar weet niet hoe je de medewerkers daarin kan meenemen
  • je wilt mensen overtuigen van je expertise maar bent bang dat ze je een opschepper vinden
  • je weet niet hoe je jouw kwaliteiten onder de aandacht kunt brengen
  • je wilt op aansprekende manier mensen aan je (project) verbinden, maar weet niet hoe
  • je worstelt met hoe te vertellen wat voor jou belangrijk is, waar je voor staat


Ik heb de afgelopen jaren talloze mensen met de meest uiteenlopende beroepen gecoacht en getraind door middel van mijn Presence Performance & Storytelling methode. Het vertrekpunt is jouw verhaal, de bestemming is het doel dat je met jouw verhaal voor ogen hebt. Het resultaat is dat je moeiteloos jouw verhaal kunt doen. Je leert jouw publiek te enthousiasmeren voor je plannen, projecten en je visie. Bovendien sta je nooit meer met je mond vol tanden, omdat je altijd je hoogstpersoonlijke, authentieke verhaal op zak hebt.

Wil je dat ook? Neem dan contact met mij op.

Wil je meer weten