Samenwerking

Daniella Groenberg en John Serkei werken samen

Daniella Groenberg:

Verhalen maken een groot deel uit van mijn leven. Verhalen lezen, schrijven of vertellen op het toneel. En verhalen horen op het toneel. Theater is al mijn hele leven mijn grote liefde en de laatste 25 jaar mijn werkveld. Als consulent bij Muziek en Theater Netwerk, programmamaker bij Theater Instituut Nederland en als hoofd artistiek bureau bij Adelheid Roosen.

Bij al deze organisaties was de kern van mijn werk het beluisteren én vertellen van verhalen over andermans zaak. Door speciale programma’s te ontwikkelen, zoals de Serie Nieuwe Theatermakers of Moving Meetings. Om theater- en dansmakers, wier aanbod meer speelplekken verdiende, te presenteren. Aan theaterprogrammeurs, die zeker buiten de Randstad, niet al het aanbod konden bijhouden en zo graag geënthousiasmeerd werden. Door in binnen- en buitenland te verhalen over de Nederlandse theatersector, altijd vanuit mijn persoonlijke passie.

En uiteraard verhalen rapen, met Adelheid de wijken van de wereld in en verhalen van de Ander horen, meenemen en teruggeven.

Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het verhaal van je zaak is. En dat het niet iedereen gegeven is om zijn/haar verhaal zomaar te vertellen. Maar dat het met juiste tools en begeleiding uiteindelijk iedereen lukt. Daar draag ik graag aan bij.

Daniella Groenberg

Vraag hoe mijn ervaring jou kan helpen